Login

 

VELKOMMEN TIL LADEMOEN BARNEHAGE!

Gøril Linge Five, styrer. Foto Einar EltonVi er stolte av å være landets tredje eldste barnehage og vi har en lang, viktig og god  tradisjon å føre videre som en privat barnehage, som eies og drives av Trondhjems Asylselskap (TA). Huset vårt er gammelt, men flott. Det er pusset opp og fremstår i dag som et funksjonelt bygg å drive barnehage i. I løpet av høsten 2014 vil uteområdet også bli oppgradert. Vi har hentet inspirasjon fra livet på Lademoen i gamle dager og gleder oss til en spennende, nyskapende og estetisk fin lekeplass midt i byen.

Barnehagelovens § 2 sier: Barnehagen skal gi barn muligheter for lek, livsutfoldelse og meningsfylte opplevelser og aktiviteter i trygge og samtidig utfordrende omgivelser.

Hvordan vi jobber med satsningsområdene finner dere i generell årsplan for TA, som ligger på hjemmesiden vår, og i årsplanbrosjyren for det enkelte barnehageår. For mange er denne høsten deres første møte med barnehagen. Det kan være vanskelig å levere fra seg det kjæreste man har. Det er viktig å legge et godt grunnlag for samarbeid fra første dag, slik at starten i barnehagen blir så god som mulig for både barn og foreldre. Vi har jobbet mye med dette og har god kompetanse på området.

Velkommen til oss. Vi håper dere vil få mange artige år ved Lademoen barnehage.

Gøril Linge Five, styrer

Foto Einar Elton

Nettstedet er utviklet avInBusiness AS