Login

 

Barnehagen søker kokk / kjøkkenmedarbeider som tilbereder næringsrik og variert kost til 60 barn og 20 voksne alle hverdager

Kokk / kjøkkenassistent 80% stilling - snarlig tiltredelse

Arbeidstid er 6 timer 5 dager per uke fra kl.08.30 - 14.30

 

 

Vi ser etter en engasjert medarbeider med solid kunnskap til å videreutvikle et sunt kosthold sammen med personalet i barnehagen.

Barn i små grupper involveres jevnlig i forberedelse og tilberedning. Barna skal få kjennskap til hva som er sunt og godt for kroppen vår og bli kjent med ulike næringsmidler, hvordan de smaker og hvordan de tilberedes.

Stillingen innebærer det å lage varm mat, smakfull og næringsrik lunsj til barn og voksne hver dag, samt klargjøring av ettermiddagsmåltid.

For barn med allergier lages egne dietter. Kokken planlegger meny, bestiller mat og engangsutstyr og har ansvar for HMS rutiner på kjøkken.

Stillingen innebærer i tillegg noe tilberedning av lunsj og middag til personalet ved ettermiddagsmøter og planleggingsdager.

Det forventes god kunnskap om IK-mat, ulike dietter, sunn sammensetning av næringsmidler og god evne til å samarbeide med kolleger, barn og foreldre og til å planlegge og holde orden.

Evne til å være fleksibel og samtidig strukturert i sitt daglige arbeid er viktige egenskaper. Kompetanse på kostholdsveiledning vil være en styrke.

Det kreves god norsk språklig kompetanse med bestått skriftlig eksamen på nivå A2 og muntlig på nivå B1. Politiattest må fremleges før tilsetting.

 

Mer informasjon kan fås ved henvendelse til Grete Hyldmo, styrer, på telefon 902 75 233.

Søknad med attester og vitnemål sendes til dronningmaud-bhg@asylselskapet.no

Søknadsfrist er 19.11.2018

Nettstedet er utviklet avInBusiness AS