Login

Vi har for tiden følgende ledige stillinger i barnehagen

Kokk/kjøkkenmedarbeider i 60% stilling fra 2.05.2018

Arbeidstid er 4,5 timer per dag, 5 dager i uka fra kl.08.45 - 13.15. Søknadsfrist er 27.03.2018.

Vi ser etter en engasjert medarbeider med solid kompetanse til å videreutvikle et sunt kosthold sammen med personalet i barnehagen. Personen må ha god kunnskap om IK-mat, ulike dietter og sunn sammensetning av næringsmidler. Stillingen innebærer å lage varm, næringsrik lunsj og klargjøring av ettermiddagsmåltid til barn og voksne daglig. For barn med allergier lages det egne dietter. Kokken bestiller mat og engangsutstyr, planlegger meny og har ansvar for gjennomføring av HMS-rutiner på kjøkkenet. Gode evner til å samarbeide, planlegge og holde god orden kreves. Evne til å være fleksibel og samtidig strukturert i sitt daglige arbeid er viktige egenskaper. Stillingen vil innebære noe involvering av barn og matlaging ute i barnehagen samt tilberedning av lunsj og middag til personalet ved planleggingsdager og kveldsmøter.

I tillegg har vi følgende stillinger ledig fra 01.08.2018

Pedagogisk leder 100% fast stilling

Vi ser etter en pedagogisk leder med erfaring fra teamledelse, trygg i rollen, god på kommunikasjon, organisering og struktur, - samtidig leken, tilstede i barnas verden og faglig engasjert. Søknadsfrist er 12.04.2018.

Barne- og ungsomsarbeider 100 % fast stilling

Vi ser etter en barne- og ungdomsarbeider med erfaring fra arbeid i barnehage og som er trygg i voksenrollen, god på kommunikasjon og samarbeid, faglig engasjert, leken og tilstede i barnas hverdag. Søknadsfrist er 12.04.2018.

Felles for alle stillinger

Alle tre stillinger er lyst ut på finn.no og nærmere beskrivelse kan leses der.

Mer informasjon kan fås ved henvendelse til Grete Hyldmo, styrer, på telefon 902 75 233.

Søknad med attester og vitnemål sendes til dronningmaud-bhg@asylselskapet.no

Nettstedet er utviklet avInBusiness AS