Login

"Ser du regnbuen den skinner....."

Vigdis Henningsgård, styrer. Foto Einar Elton Høyt oppe på Byåsen, - med utsikt til alle kanter, ligger en hvit kirke med tårn! Når du nærmer deg bygget, vil du ofte høre latter og sang, og bli møtt av barn i lek og aktivitet! Her holder barnehagen vår til.

Vi har to ”hus,”- sokkeletasjen i kirkebygget og paviljongen ved Hallset skole. Heldigvis er ikke avstanden mellom husene så stor, så vi har god kontakt med hverandre!

Vi ønsker å gi barna gode hverdager i lek og samspill med andre barn og voksne. Tid og trivsel, engasjement og omsorg er nøkkelord for arbeidet vårt.

Byåsen kirkes barnehage er en allsidig barnehage med klart verdisyn! Innholdet i barnehagen er variert og rikt på opplevelser; Lek og fantasi, sang og dans, fortellinger og drama, kirkebesøk, turer og uteliv! Barnehagens verdisyn kommer til uttrykk gjennom våre holdninger til det enkelte barn og barnegruppen, og gjennom formidling av den kristne kulturarven.

Vi er opptatt av at maten vi spiser skal være sunn og smake godt! Hvis du tar en tur innom barnehagen, kan det hende at du får smake ferske rundstykker, og et eple eller en gulrot å knaske på!

Hjertelig velkommen!
Vigdis Henningsgård, styrer.

 

Nettstedet er utviklet avInBusiness AS