Login

 Under denne overskriften legger vi ut forskjellige nettsider vi mener kan være interessante for dere som foreldre i barnehagen.

Utdanningsdirektoratet har laget informasjon til foreldre med førskolebarn om spesialpedagogisk hjelp: Spesialpedagogisk hjelp på fem minutter. Dette er en rask innføring i hva spesialpedagogisk hjelp er, hva ord og inntrykk betyr, hva de kan forvente av kommunen og hva de selv kan gjøre. 

Foreldreutvalget for barnehager, FUB, har åpnet  en nettside. Målgruppen er barnehageforeldre som på sidene vil finne mye nyttig informasjon, bakgrunn og materiell om barnehageverdagen i Norge.

PBL Private barnehagers landsforbund, som vi i Berg er medlem av.

Regjeringens barnehageside, med blant annet Rammeplanen.

Handelshøyskolen Bi har laget et kundebarometer hvor kundenes tilfredshet med offentlige tjenester er målt. Der topper de private barnehagene lista de to siste år! Se barometeret her.

Berg barnehage har deltatt på et prosjekt i regi av Matematikksenteret ved NTNU om matematikk, kunst og digitale verktøy. Dette er spesielt aktuelt i forhold til fagområdet "Antall, rom og form" i Rammeplanen for barnehagen. Prosjektet besto av tre deler: former og figurer, mønster og digitale verktøy. Gjennom prosjektet fikk vi blant annet erfare viktigheten med å jobbe systematisk i forhold til matematikk i barnehagen, noe vi tar med oss inn i det videre atrbeidet i barnehgruppene. Blant annet har vi innredet et rom spesielt med tanke på matematikk som ble tatt i bruk i februar 2014.

Se artikkel om Matematikkrommet på Berg barnehage i Første Steg nr 1 2014 her.

I prosjektperioden ble det spilt inn en inspirasjonsfilm, til bruk for andre barnehager, og ved å gå inn på linken under kan dere se filmen:

http://barnehageipraksis.no/matematikk-kunst-og-digitale-verktoy/

I Berg barnehage evalueres og utarbeides det planer for hver avdeling hver måned, Bergnytt.

Planene sendes internt på mail til foreldre som har plass i barnehagen, og legges ut på det låste området her. Her er et eksempel på Bergnytt fra småbarnsavdelinga vår.

 

 

Nettstedet er utviklet avInBusiness AS